Wat zijn de beste plekken en Airbnb’s om te overnachten in Napels en omstreken? Ik ben 6 nachten in en om Napels geweest en ga jullie in dit artikel precies vertellen hoe je jouw tijd rond Napels goed in kunt vullen zodat je niks mist. Omdat ik vaak veel van de omgeving wil zien reis ik veel. In Italië kost dit gelukkig niet veel. Mocht je niet van reizen houden kun je hier misschien een aantal leuke Airbnb locaties uithalen.

Ik heb hieronder alle Airbnb’s waar ik ben geweest onder kopjes verdeeld met een cijfer van 1 tot 10 zodat jullie ook weten wat ik er nu echt van vond. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat iets eerst heel mooi leek maar in het echt toch gigantisch tegenviel. De betaalde prijzen vermeld ik er ook bij. Ik kan nu al vertellen dat sommige Airbnb’s echt alle verwachtingen overtroffen hebben.

Napels – Studio in Piazza Del Gesu’

Cijfer: 8/10
Prijs: 27 euro per nacht

Deze kamer ligt op 20 minuten lopen van zowat alle bezienswaardigheden in Napels. De kamer was voorzien van balkon, dubbel bed en een badkamer met douche. Ook was er een kleine keuken met een aantal keukengerei.

Pozzuoli – Monolocale a Pozzuoli

Cijfer: 7,5/10
Prijs: 32 euro per nacht

Deze kamer was erg groot het is meer een appartement. Ik werd goed ontvangen en alles werd even uitgelegd. Er zit gewoon een grote keuken in met alles erbij. De badkamer had een douche. Het bed stond boven op een soort balkon. De kamer was prettig het enigste nadeel was de rooklucht omdat je er mocht roken blijkbaar. Uiteindelijk bleek deze kamer wel een van mijn beste ervaringen te zijn omdat er in hetzelfde straatje een bakker zat waar ik een heerlijk groot pizza broodje voor maar 0,50 cent kon kopen. Ook de activiteiten zijn erg leuk daar wat je terug kunt lezen in mijn andere artikel.

Pompeii – Holiday House Paradise a due passi da Pompei

Cijfer: 9/10
Prijs: 22 euro per nacht

In dit geval was het goedkoopste appartement ook het meest luxeappartement. Het zat dicht bij een gigantisch winkelcentrum waar je echt van alles had. Het centrum van Pompeï was iets verder lopen (25 min) maar nog prima te doen. Het appartement zelf had een luxe woonruimte waar een mooie grootte bank stond met een TV. Er waren door het verblijf heen 2 balkons waar je heerlijk van het zonnetje kon genieten. Voor mij was er 1 slaapkamer geopend omdat ik alleen was maar er was ruimte voor meer mensen. De keuken was groot en volwaardig, alles was aanwezig. In dit hele huis kon ik nergens iets op aanmerken, de badkamer had zowel een douche als een bad.

Meer leuke blogs:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *