Over mij

Hey, leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Mike, geboren in Westerbork en opgegroeid op het platteland in een heel klein dorpje met ongeveer 100 inwoners. Al op een jonge leeftijd zijn wij naar de stad verhuist waar ik momenteel nog altijd woon. Ik doe een opleiding voor Software Engineer en hoop ooit mijn doel te halen om als “Digital nomad” door het leven te kunnen gaan. Met andere woorden, dat ik kan werken waar ik wil zonder afhankelijk van 1 plek te zijn. Ik heb deze blog opgericht om jullie mijn eerlijke mening te geven over al mijn vakanties en overnachtingen want ik ga nogal vaak op vakantie 😉 Daarnaast wil ik ook het onderwerp fotografie aansnijden omdat ik dat gewoon erg leuk vind om te doen.

Mijn passie

De passie voor fotografie is bij mij al op vroege leeftijd ontstaan. Mijn ouders hadden altijd een filmcamera om al onze vakanties vast te leggen. Dit is iets wat ik iedereen kan aanraden want het is superleuk om alle beelden later terug te kijken. In al onze vakantiefilms ben ik vaak degene achter de camera, ik vertel als een echte commentator over de omgeving en geef hele rondleidingen door onze vakantiehuisjes. Jarenlang heb ik niks gedaan met mijn hobby omdat ik helemaal vergeten was wat ik nou eigenlijk echt leuk vond. Sinds eind 2019 heb ik mijn liefde voor fotografie teruggevonden, ik heb mij meteen verdiept in alle nieuwe camera’s en drones vervolgens heb ik de beste gear voor mij gekocht. In mijn artikel “Mijn gear” valt meer te vinden over al mijn fotografiespulletjes.

Reizen / overnachtingen / fotografie

Dit zijn de 3 hoofdonderwerpen die je terug gaat vinden op deze site. Ik vertel graag verhalen over mijn vakanties dus ik zag geen betere optie dan het aan andere mensen over heel de wereld te vertellen zodat andere er ook weer van kunnen genieten. Ik slaap vaak in Airbnb’s of hotels, dus die ervaringen deel ik graag met jullie in de hoop dat jullie makkelijker een hotel kunnen vinden op bepaalde plekken.