Ga jij een weekendje naar Heerenveen en zoek jij een hotel om in te overnachten? Dan kan dit artikel je misschien verder helpen. Ik ben namelijk samen met mijn vriendin een weekendje naar Heerenveen geweest. Wij hebben daar geslapen in Fletcher Hotel Heidehof.

Het hotel ligt vlak bij de bekende schaatsbaan Thialf. Toevallig toen wij uitstapte bij het hotel fietste er al een bekende Nederlandse schaatsster voorbij. Het hotel ligt bij een soort hofje met allemaal appartementen, ook is er een golfbaan omheen gebouwd. Het hotel zelf lijkt meer op een soort huis dan een hotel, eenmaal binnen veranderd deze gedachtegang snel.

Eten in Fletcher Heidehof

Je kunt in het hotel zowel ontbijt als avondeten krijgen. Wij waren hier tijdens de corona maatregelen maar alles was prima geregeld. Wij hebben heerlijk kunnen dineren en over de kwaliteit viel niks te klagen. De prijs van het eten was ook goed. Het ontbijt is een heel ander verhaal, dit zou voor ons 13,50 per persoon zijn geweest, hier hebben wij vriendelijk voor bedankt.

Activiteiten Fletcher Heidehof

Er zijn weinig activiteiten bij het hotel zelf. Er is bijvoorbeeld wel een tennisbaan wat ik zelf altijd wel leuk vind om te doen. Verder zul je het moeten hebben van de activiteiten rond het hotel zoals de golfbaan of ijsstadion Thialf. Mocht je meer activiteiten in en rond Heerenveen willen weten dan kun je mijn andere artikel lezen over de leukste activiteiten in Heerenveen.

Conclusie

Ben je op zoek naar een goed hotel met een centrale ligging? En wil jij graag goed kunnen eten bij je hotel? Dan is dit hotel iets voor jou. Neem daar bij mee dat je altijd een balletje kunt slaan op de tennisbaan.

Wil je meer uitjes in Nederland ontdekken? Lees dan meer over mijn Nederlandse avonturen. Je kunt mij ook volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn avonturen.

Meer leuke blogs:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *