Ik ga het in dit artikel met jullie over mijn fotoboek van Saal Digital hebben. Ik heb van Saal Digital de gelegenheid gehad om hun fotoboek uit te testen. Aangezien ik ondertussen al zoveel foto’s heb was ik zeer nieuwsgierig hoe dit uit zou pakken in een fotoboek. Ik kan nu eindelijk op een makkelijke manier mijn foto’s laten zien aan mensen.

Dikke bladzijdes

Mijn fotoboek bestaat uit extra dikke bladzijdes, vandaar de XT-lijn. Ik noem het ook wel de kinderboeken bladzijdes. Wanneer je de gewone Professional Line neemt heb je de dunnere bladzijdes. Ik wou voor mijn boek echt het gevoel krijgen dat je bij elke bladzijde een nieuw schilderij openslaat.

Acrylcover met lederen afwerking

Het mooiste aan mijn boek vind ik de voorkant van acrylglas. Omdat mijn foto hierin verwerkt zit springt die er echt uit wanneer de zon erop schijnt. Vooral de heldere kleuren pakken dan geweldig uit. Ik wist persoonlijk niet dat dit tegenwoordig al kon, ik heb het dan ook nog nooit eerder op een fotoboek gezien. Naar de cover van acrylglas is het boek afgewerkt met hoogwaardig kunstleer wat ervoor zorgt dat het boek een luxe uitstraling krijgt.

Conclusie

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het boek. De foto’s zijn scherp gedrukt, iets wat ik bij andere fotoboeken niet altijd goed heb zien gaan. Door de Saal Design Software kon je de foto’s ook meteen op het juiste formaat in je fotoboek zetten en er een leuk design bij kiezen. De software was duidelijk en had veel opties.

Ik had graag nog een premium cadeaubox om het fotoboek willen toevoegen maar deze vond ik persoonlijk vrij prijzig. Ik kan mij voorstellen dat je deze er wel bij wilt nemen wanneer je een fotoboek cadeau doet of wanneer je echt een speciaal fotoboek hebt ontworpen.

Heb jij al eens een fotoboek bij Saal Digital besteld of ben je dit van plan? Leuk! Laat het mij vooral weten in de reacties.

Wil je meer lezen? Ik heb nog meer leuke artikelen over reizen en fotografie. Voor meer foto’s kun je altijd mijn Instagram bekijken.

Meer leuke blogs:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *